Träning

Nästa körning

Lördag 2020-01-11

Körning har planerats till lördag 2020-01-11. Diskussioner om upplägg etc diskuteras i Facebookgruppen.


Tidigare körningar

Rörken lördag 2019-09-28

Meckansvarig, Däckansvarig, Grillansvarig, IT ansvarig och Reseansvarig körde två varv på Rörken i ett vansinnestempo där alla jagade Däckansvarig. Bra kört alla inblandade och kul att ses, köra, snacka enduro etc.. 


 Tävlingar

Östra Open, Uppsala 11 Januari

Reseansvarig och IT-ansvarig kommer att köra Östra Open i Uppsala. Tävlingen är ett Enduro typ 1 lopp vilket innebär specialsträckor med obligatoriskt depåstopp. I detta fall kör man ett varav på Rörken, sedan in i depån och därefter ut igen. Tror det är två eller tre varv som ska avverkas.

Östra Open, Botkyrka 22 Februari

Meckansvarigs hemmabana. Samma som ovan gäller här. 

Stångebroslaget, 3:e till 4:e juli 2020

Årets höjdpunkt! Stångebroslaget är en riktigt bra start på semestern. Vi som passerat 40 kör racet på fredag eftermiddag och de unga kör sitt race på lördagen. Efter racet på fredagen blir det grillning, öl och endurosnack. Det är samma sak här som på Gripendygnet, sova i tält eller i madrass i bilen.

Vi åker från Stockholm på fredag morgon ca 07:00 och är hemma på lördagen vid 16:00.  

Ränneslättsloppet 22 september

Upplägget är att vi åker från Stockholm på fredag eftermiddag och sover i Eksjö. 2019 åkte IT ansvarig och Klubbansvarig 15:00 och anlände Hotell Paradis där middag och öl intogs. Racet körs sedan på lördagen med start typ 10:00. Ränneslättsloppet sägs vara det svåraste av klassikerloppen och av egen erfarenhet kan jag säga att det var det också. Tänk er Åsätra fast dubbelt så stenigt och branta backar. En utmaning men roligt och absolut inte för svårt..  

Gripendygnet 1:a till 2:a augusti 2020

Tävlingen går ut på att köra så många varv som möjligt under ett dygn, varav ett varav är 18 km. Förra året innehöll lagtävlingen 456 förare uppdelade i 57 lag. IT-ansvarig och Reseansvarig körde i laget Enskede Värdshus och vi placerade oss på den övre halvan. Målet för 2020 är att ställa upp ett lag från Täby Sunshine Riders och göra om bedriften. Till tävlingen 2020 är Peder, Erik och Peter W säkrade. Det finns plats för minst 2, max 5 pers till. Häng på, detta blir en upplevelse.

Upplägget är att vi har en transponder som flyttas mellan förarna vid växling. Förra året körde vi två varv var och sedan var det ett par timmars vila innan det var dags igen. Vid vilan sitter man i depån, grillar, snackar enduro etc, med andra ord kan det inte bli bättre. Bor gör man antingen i tält eller så lägger man ut en madrass i bilen.

Karlströms Cup - Åsätra MK


Karlströms Cup - ÄlgbodaEnduroresor 

Vi reser med stil och packar som proffs!! 


Maj 2020

Endurosafari på Gotland med Berra Marcusson 

Juni 2020

Italien 

Augusti 2020 

Enduroresa till Bulgarien med Skoj på Hoj 

© Copyright www.tabysunshineriders.se